Julemarked på Svinningegården

AFLYST!

Kære gæster

Grundet den opblussende coronasmitte må vi desværre se os nødsaget til at aflyse årets julemarked her på Svinningegården. Det er brand ærgerligt for vi har oplevet en kæmpe støtte igen i år og mange har tilkendegivet deres glæde over vores tilbagevendende julemarked. Dog må vi konstatere at det bliver yderst vanskeligt at holde ordentlig afstand med så mange glade julegæster på ejendommen, og vi ønsker bestemt ikke at nogle bliver smittet under et arrangement her på Svinningegården.

Vi håber på jeres forståelse, takker for jeres fantastiske støtte og glæder os til at vi forhåbentligt kan få lov at holde julemarkedet næste år i samme weekend.

Rigtig jul til jer alle og vi ønsker jer et fantastisk nytår – muligvis med deltagelse i vores Sommerkoncert d. 23. juli 2022. 

Detaljer

Pris: Entré er gratis for alle.

Betaling i boderne vil enten være kontant eller MobilePay.

 

l

Dato

Dato: AFLYST

Parkering
Det koster 30 kr. at parkere jeres bil og parkeringsvagterne vil være jer behjælpelige med at finde en egnet plads til jeres bil. Betaling foregår på MobilePay: 42078 eller med kontanter. Hav venligst MP eller kontanter klar ved ankomst. Indkørsel er den vestligste indkørsel til Svinningegården.

Nedtælling til årets julemarked

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)