Jagt & Brænde

Svinningegården udfører rigtig mange tiltag for at øge vildtbestanden på ejendommen. Vi laver biotopplaner, planter nye træer, udvider remisser med mere beplantning, sår foderbælter og renser vandhuller.

 

Jagt & Brænde

Svinningegården udfører rigtig mange tiltag for at øge vildtbestanden på ejendommen. Vi laver biotopplaner, planter nye træer, udvider remisser med mere beplantning, sår foderbælter og renser vandhuller. På den måde forsøger vi at skabe et godt miljø for vildtet på hele ejendommen og således øge biodiversiteten til gavn for miljø og natur.

Når bestanden stiger er der dog også et naturligt krav om at regulere denne, hvilket sker gennem bukkejagt om sommeren og dagsjagter i efteråret. Vi forsøger naturligvis at orientere lokalbefolkningen om disse jagter, men har du spørgsmål til jagten eller ønsker du selv at leje en jagt på Svinningegården er du velkommen til at kontakte Simon.

I forbindelse med vores ønske om at vildtet skal trives på SVG, så fælder vi også skov engang imellem, hvilket giver en smule brænde i overskud.

Brændesalg:
Blanding af fyr-, ege- og bøgetræ pr. rummeter: 450 kr. ved selvafhentning.